NyhetsbildZoom
Ville Saukko. Foto: FM-ligan

Saukko tar fart i Hermes

Josefin Torrkulla -
Sport lånar ut backen Ville Saukko till FM-serielaget Hermes tills vidare

Backen Ville Saukko, 23, har spelat 21 ligamatcher för Sport och 8 matcher för Hermes i FM-serien den här säsongen. Nu blir det Hermes tills vidare för Saukkos del.

– Saukko har fått mindre speltid på sistone. Därför är det bra för honom att få en större roll i FM-serien, och på så sätt kunna vara bättre rustad för att spela i ligan, säger Markus Jämsä, sportchef i Sport, på klubbens webbplats.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan