NyhetsbildZoom
Den modell av setet som dras tillbaka heter Silvercrest SKSH 15A1 och har produktnummer IAN 279426. Foto: Pressbild

Karaokeset kan orsaka elstöt

ÖT-VBL -
Karaokeset av märket Silvercrest kan orsaka elstöt och dras tillbaka från marknaden. Det har sålts i alla Lidls affärer i Finland.

Den modell av setet som dras tillbaka heter Silvercrest SKSH 15A1 och har produktnummer IAN 279426. Nätadaptern till den modellen har ett tillverkningsfel och kan orsaka elstöt.

Modellen har sålts på Lidl mellan den 29.12.2016–3.1.2017.

Tillverkaren Targa GmbH meddelar att man genast ska sluta använda apparaten om den har produktnummer IAN 279426 och returnera den till Lidl för at få pengarna tillbaka.

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan