NyhetsbildZoom

Mode är något som tillhör alla – också barnen

Det är viktigt att också föräldrarna kan få tag på trevliga och förmånliga kläder till sina barn. Plagg som barnen själva verkligen gillar att ha på sig. Vi har lyssnat till kundernas åsikter och moderniserat Prismas sortiment av barnkläder.Vad man ska klä på sig kan ibland kännas problematiskt - i synnerhet för oss vuxna - men barnen har en mera avslappnad inställning i den frågan. Vi vill att varje barn ska kunna klä sig enligt sin personlighet. I vårt inspirerande urval av trendiga kläder hittar de flesta precis det de söker, och kanske till och med ett och annat som överträffar förväntningarna. Storlekar finns för alla, för spädbarn lika väl som för skolelever. Och kläder finns det; för vardag och för fest, för skolgård och för morbrors födelsedagskalas.

Kläderna på Prisma är gjorda för lek, liv och rörelse. De känns bekväma, de är praktiska och de är lättskötta. Hos oss på Prisma är mode något som tillhör alla – också barnen.


Prisma Vasa

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Missväxt och tyfus spred skräck

NÖDÅREN 1866-1868 Död och elände plågar Finland i slutet av 1860-talet. Under de ödesdigra nödåren dör 270 000 finländare. Men i Finlands historia har nödåren hamnat i skymundan.

Lokalt

Skolan – den osynliga bomben som tickar

I åratal har man åtgärdat skolor först när ­mätningar visat problem med inomhusluften. Nu kämpar kommunerna för att hinna i kapp och förbi problemet.

Opinion

Kommunen, pengarna och vi

KOLUMN "Hösten innebär budgettider i både stat och kommun. Det är nu vi förtroendevalda ska bestämma de ekonomiska ramar som i kombination med investeringsbudgeten kommer att styra arbetet och utvecklingen i våra kommuner framöver", skriver Michaela Esch.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Bli ekonomiskt oberoende

ANNONS FRÅN STK FINANS

Många drömmer om att bli ekonomiskt oberoende genom att låta deras kapital jobba för dem, men hur lyckas man egentligen?