NyhetsbildZoom
Krista Siegfrids tävlar med låten ”Snurra min jord” i Melodifestivalens tredje deltävling. Foto: Janne Danielsson/SVT

Kristas charm räckte inte

Harald Grönstrand -
På lördag kväll uppträdde Krista Siegfrids, hemma från Kaskö, i svenska Melodifestivalens tredje deltävling. Hon klarade sig inte till finalen.

Deltävlingen ordnades i Växjö, och sammanlagt uppträdde sju artister under kvällen. Trots att Siegfrids uppträdande gick bra kom hon inte till final.Siegfrids uppträdde med låten Snurra min jord, som hon skrivit tillsammans med Gustaf Svenungsson, Magnus Wallin och Gabriel Alares. Hon föll ut i den första röstningsomgången, och kom på en sista plats i deltävlingen.

Trots att Siegfrids kom sist i deltävlingen väckte hon många reaktioner på sociala medier.Nästa deltävling i Melodifestivalen är i Skellefteå nästa lördag den 25 februari.

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan