NyhetsbildZoom
Helgen bjuder på musik, bingo och pulkåkning. Foto: Arkiv

Det här händer i helgen i regionen

VBL -
Musik, frågesporter och derbyn. Det ena och det andra händer i Vasaregionen i helgen.

Fredag fylld av musik och poesi.

På The Doo-Bop Club får man ta del av poeter samt musikers dikter och låtar med temat "naket". Evenemanget börjar klockan 21.30 och slutar 23.30.

Duon The Sparrows från Kokkola uppträder på Little Pub. De spelar musik som är en blandning mellan alternative och folkrock. The Sparrows börjar sin spelning klockan 21.

På El Gringo ordnas musikbingo. På evenemanget kombineras musik, spänning och en trevlig kväll i gott sällskap. På spellapparna står i stället för siffror artisterna som spelas. Musikbingot börjar klockan 21 och slutar klockan 23.

"På Veijin" - Andra deltävlingen vid Oliver's Inn. I kväll är det Noviaderby när Sjukis och Tekniska ska tävla om vem som vandrar på Wolffskavägen rakast i ryggen resten av året.
Dörrarna till Oliver's Inn öppnas klockan 20 och showen sparkar igång klockan 21. 


Lördag bjuder på dans, pulka och konsert.

Rockbandet SOTO uppträder på WS Arena i samband med sin skandinaviska turné. Band börjar spela klockan 21 och spelar hela natten.

I Vamia ordnas danstävlingar. Det är dansidrottssällskapet Rolling som ordnar tävlingar i allmänna- och seniorklassen. Tävlingarna börjar klockan 9 och pågår till eftermiddagen.

Vid Gerbyberget ordnar Gerby-Vestervik hembygdsförening pulkåkning. Korvgrillning och trevligt sällskap utlovas.

Söndag med Karjalainen.

J. Karjalainen uppträder på Vasa stadsteater. Karjalainen är hembördig från Helsingfors och har kända låtar som Doris och Lumipallo. J. Karjalainens konsert börjar klockan 19.

Skriv en kommentar om något evenemang saknas i listan. 


Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan