NyhetsbildZoom
Loreen. Foto: Lehtikuva

Loreen: "Det är inga klipp alls"

TT -
I fjol slog Oscar Zia nytt rekord i antal klipp i Mello. Numret till hans "Human" innehöll inte mindre än 209 kamerasekvenser.  Frågan är nu om inte Loreen slår ett omvänt rekord, åtminstone i modern tid. Hennes fullmatade "Statements"-nummer innehåller i princip inga klipp alls.

– Good question! Du är den första som kommer på det här. Det är bara en åkning ända fram till slutet, så det är inga klipp alls, säger Loreen.

Först under avslutningen av numret kommer det några få klipp.

– Vi klipper upp det på slutet för då är vi ett helt annat rum, vi går in i en helt annan värld. Så det är kanske tio klipp där på slutet, säger Loreen.

Hon berättar att tanken hela tiden har varit att hålla antalet klipp på ett minimum – även om frågor har väckts längs vägen.

– Så här "ska man inte klippa in en närbild där?". Men nej, säger Loreen.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

7 000 tranor drar till sig stor publik

VASA Det gäller att ha tid, tur och tålamod om man vill se en stor tranplog flyga över en på Söderfjärden – och det hela kan vara över på 20 minuter.

Nyhetsbild
Utrikes

Macron presenterade EU-vision för Sipilä

Nästa vecka planerar Frankrikes president Emmanuel Macron att presentera en rad innovativa EU-planer, varav en del kanske skjuts ned genast.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Bli ekonomiskt oberoende

ANNONS FRÅN STK FINANS

Många drömmer om att bli ekonomiskt oberoende genom att låta deras kapital jobba för dem, men hur lyckas man egentligen?

Mest läst senaste veckan