NyhetsbildZoom
Adele Foto: Lehtikuva

Adele bekräftar giftermål under konsert

TT -
Artisten Adele har nu bekräftat att hon har gift sig.

Stjärnan sade till publiken, under en koncert i Brisbane, Australien, att hon gift sig med pojkvännen Simon Konecki, skriver flera medier.

Det var innan hon framförde megahiten "Someone like you" som hon pratade om kärlek och delade med sig av nyheten.

– Så illa som ett uppbrott kan vara och så bittert och hemskt och kladdigt som det kan vara – så är den känslan när du faller för någon den bästa känslan på jorden. Jag är beroende av den känslan, sade hon, och tillade:

– Självklart kan jag inte gå igenom det eftersom jag är gift nu. Jag hittade min andra hälft.

Rykten om att paret gift sig startade i början av året efter att båda setts bära vad som såg ut som vigselringar. När Adele sedan hänvisade till Konecki som sin make under ett tacktal vid Grammygalan eldade hon på ryktena rejält.

Paret har dejtat sedan 2011 och har en 4-årig son, Angelo James, tillsammans.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

7 000 tranor drar till sig stor publik

VASA Det gäller att ha tid, tur och tålamod om man vill se en stor tranplog flyga över en på Söderfjärden – och det hela kan vara över på 20 minuter.

Nyhetsbild
Utrikes

Macron presenterade EU-vision för Sipilä

Nästa vecka planerar Frankrikes president Emmanuel Macron att presentera en rad innovativa EU-planer, varav en del kanske skjuts ned genast.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Bli ekonomiskt oberoende

ANNONS FRÅN STK FINANS

Många drömmer om att bli ekonomiskt oberoende genom att låta deras kapital jobba för dem, men hur lyckas man egentligen?

Mest läst senaste veckan