NyhetsbildZoom

Superyoutubers intar Vasa

Jonny Smeds -
På lördag har man möjlighet att träffa några av Finlands största youtubers på WS arena i Vasa.

Tubetour kommer till Vasa på lördag 11 mars. Under evenemanget kan man träffa Herbalisti, Ilaripro, Iina-Katariina, MariieVeronica och ZoneVD som är några av Finlands största youtubers. De lovar en scenshow, livespelningar, program där publiken deltar och en meet & greet-avdelning, där fansen får träffa sina idoler. Evenemanget har fritt inträde, men man har kunnat anmäla sig på förhand via en länk som finns på Facebooks evenemangssida (TubeTour Vasa).

– Det finns ännu ett tiotal förhandsanmälningsplatser kvar, men om man inte får en sådan plats så släpps ännu 200 deltagare in vid dörren, säger ungdomssekreterare Kaisa Salo från Vasa stads ungdomsservice som ansvarar för arrangemangen av evenemanget.

Evenemanget som riktas till unga ordnas i samarbete mellan Vasa stads ungdomsservice, kultur- och biblioteksväsendet samt kommunikationsservicen.

– Det är fint att vi får youtubarna till Vasa och i samarbete kunna bjuda våra unga på det här evenemanget, säger Vasa stads kultur- och biblioteksdirektör Marita Ahola.

Personer under 13 år rekommenderas att delta tillsammans med vårdnadshavaren eller ett äldre syskon. Showen börjar klockan 15 och dörrarna öppnas klockan 14.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

7 000 tranor drar till sig stor publik

VASA Det gäller att ha tid, tur och tålamod om man vill se en stor tranplog flyga över en på Söderfjärden – och det hela kan vara över på 20 minuter.

Nyhetsbild
Utrikes

Macron presenterade EU-vision för Sipilä

Nästa vecka planerar Frankrikes president Emmanuel Macron att presentera en rad innovativa EU-planer, varav en del kanske skjuts ned genast.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Bli ekonomiskt oberoende

ANNONS FRÅN STK FINANS

Många drömmer om att bli ekonomiskt oberoende genom att låta deras kapital jobba för dem, men hur lyckas man egentligen?

Mest läst senaste veckan