NyhetsbildZoom
Even och Isak blev framröstade till årets tv-par i konkurrens med flera internationella kärlekspar från tv-serier. Foto: NRK

"Skam"-duo är årets tv-par i USA

TT -
Isak och Even fick flest röster av alla.

Rollfigurerna Even och Isak, spelade av Henrik Holm och Tarjei Sandvik Moe, i den norska dramaserien "Skam" har blivit framröstade till årets tv-par på den amerikanska underhållningssajten E Online, skriver NRK.

I finalomröstningen ställdes Even och Isak mot Magnus och Alec från den amerikanska fantasyserien "Shadowhunters". När omröstningen stängde under måndagen stod det klart att "guttene" plockat 55,3 procent av rösterna och därmed vunnit.

"Ni är bäst! Så tacksam mot alla engagerade och stödjande fans. Vi vann tillsammans", skriver Henrik Holm på sitt Instagram-konto.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan