NyhetsbildZoom
One Desire Foto: PRESSBILD

One Desire gjorde video i Lappfjärds kyrka

Patrik Back -
Hårdrockgruppen One Desire är aktuell med singeln "Apologize". Videon till låten spelades in i Lappfjärds kyrka.

– Vi är tacksamma för att vi fick spela in en vacker video i en av Finlands vackraste kyrkor. Det är en hyllning till både Lappfjärd och kyrkan, säger Jimmy Westerlund i ett pressmeddelande.

Westerlund, bandets gitarrist, är uppvuxen i Lappfjärd. One Desire består av Westerlund, André Linman (sång/gitarr), Ossi Sivula (trummor) och Jonas Kuhlberg (bas).

– Videon har ett positivt budskap. Huvudpersonen har nyckeln till gott och ont – man själv kan välja mellan att tänka igenom sina handlingar och hur man vill leva sitt liv. Även om videon är ganska mörk, så handlar den inte "om de mörka krafterna", utan tvärtom, säger Westerlund.

Gruppens debutalbum "One Desire" släpps den 24 mars. Det har redan fått flera mycket postiva recensioner. Bandet inleder första turnén – i Storbritannien – den 19 april.

De blir spelningar i Tyskland, Schweiz, Österrike, Belgien och Danmark. Före turnéstarten blir den en konsert på Pakkahuone i Tammerfors den 13 april.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan