NyhetsbildZoom
Saija Saarnisto. Foto: Arkiv/Markku Jokela

Saarnisto vidare i The Voice

Katja Nyman -
Karlebybon Saija Saarnisto fortsätter imponera på domarna i The Voice of Finland.

På fredagskvällen uppträdde 25-åringen och fick kvällens sista plats till live-sändningarna som börjar sändas i Nelonen från och med fredagen den 24 mars. Då kan tittarna rösta på sina favoriter i tävlingen.

Deltagarna fick framföra låtar de valt själv och Saija hade valt Alicia Keys "Hallelujah".

Domaren för det lag som Saija tävlar i, Redrama, påpekade igen hur unik röst Saija har medan Anna Puu, en annan domare i tävlingen, tyckte Saijas röst är som söt honung.

- Saija skulle gärna få sjunga hela telefonkatalogen för mig, utbrast Puu.

Final i The Voice of Finland blir det fredagen den 14 april.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan