Två gripna på Melodifestivalens efterfest

FNB–TT -
Melodifestivalens efterfest fick ett oväntat slut för två personer som greps misstänkta för narkotikabrott vid 4.30-tiden svensk tid.

Enligt Expressen ska de först ha upptäckts av ordningsvakter, tagits åt sidan till ett pressrum och blivit belagda med handfängsel.

– Vakterna har gripit två personer för misstänkt narkotikabrott. Vi ska åka dit nu och kolla vad detta är för något, om de blir fortsatt frihetsberövade eller satta på fri fot, bekräftar Mikael Pettersson, kc-befäl på Stockholmspolisen för tidningen.

En av personerna ingår i teamet kring Melodifestivalen och ska även ha arbetat med flera tidigare SVT-produktioner, skriver Aftonbladet.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan