NyhetsbildZoom
Henri Vuortenvirta från Bastupojkarna tycker att bästa efterfesten är i bastun. Foto: Mikael Nybacka

Henri Vuortenvirta äter skräpmat ofta

Felix Rantschukoff -
Henri Vuortenvirta, musikproducent och en av medlemmarna i Bastupojkarna, har tidsbrist och tycker inte om svettig skinka.

Vad tittar du på just nu?

– Jag har inte tid att se på någonting. En musikvideo eller två kan jag lyssna och se på som referens. Resten av min tid går åt till musikproduktion.

Vilken är din paradrätt?

– Nudlar och kycklingbullar. Det ska vara kycklingsmak på nudlarna och det måste vara kycklingbullar. Det blir alltid bra, jag äter det nästan varje dag.

Vad är ditt "förbjudna nöje" eller "guilty pleasure"?

– Jag äter skräpmat ofta och i stora mängder. Jag tycker om att äta pizza vid restaurang. Men mitt största nöje är sliskiga mikropizzor. Kvantitet över kvalitet är vad som gäller.

Hur kopplar du av?

– Med att skapa musik. Men ibland kan mitt avkopplande bli stressigt. Då kan jag behöva en paus när jag inte gör någonting och inte lyssnar på någonting.

Vad är ditt bästa efterfestminne?

– Det låter klyschigt men det är faktiskt efterfesterna i en bastu.

Osten eller skinkan högst upp på smörgåsen?

– Osten såklart, man vill hålla i mackan på övre sidan också. Då vill man inte röra skinka som svettas.

Är det okej att föra sätet bakåt på ett flygplan eller en buss?

– Man får det men på samma gång är det inte okej. Jag gör det inte över huvud taget, det skulle vara jobbigt om någon satt bakom en.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

7 000 tranor drar till sig stor publik

VASA Det gäller att ha tid, tur och tålamod om man vill se en stor tranplog flyga över en på Söderfjärden – och det hela kan vara över på 20 minuter.

Nyhetsbild
Utrikes

Macron presenterade EU-vision för Sipilä

Nästa vecka planerar Frankrikes president Emmanuel Macron att presentera en rad innovativa EU-planer, varav en del kanske skjuts ned genast.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Bli ekonomiskt oberoende

ANNONS FRÅN STK FINANS

Många drömmer om att bli ekonomiskt oberoende genom att låta deras kapital jobba för dem, men hur lyckas man egentligen?

Mest läst senaste veckan