NyhetsbildZoom
Skam. Foto: NRK

Nu spelas fjärde säsongen av "Skam" in

Christine Smedberg -
Norsk tidning fångade inspelningsteamet på bild i Oslo.

Det är ännu höljt i dunkel när norska succéserien "Skam" är tillbaka. Att det blir i vår är dock klart. Men för dem som suktar efter ett livstecken från serien kommer tidningen Dagbladet med goda nyheter: Inspelningarna av säsong 4 pågår i Oslo som bäst.

På onsdag kväll publicerade tidningen ett videoklipp från när en "Skam"-scen spelades in på tunnelbanestationen Hasle i Oslo.


I det korta klippet hör man inget ljud, men ser tydligt huvudpersonerna Noora, Eva, Vilde, Chris och Sana på perrongen. Mot dem kommer ett gäng ett gäng killar med ett knippe ballonger som de överräcker åt Vilde – det vill säga den person som många också spekulerat att kommer att vara huvudperson i den nya säsongen.

Det är alltså ännu okänt exakt när säsong 4 har premiär.

– Vi kommer inte att säga något om när den startar, men hoppas och tror att fansen följer med och glädjer sig, säger norska public service-bolaget NRK:s pressansvariga Andreas Baauw-Hval till Dagbladet.

I januari meddelade NRK att serien geoblockeras så att man inte längre kan se den på NRK:s sajt om man befinner sig utanför Norge. Yle har dock varit snabba med att skaffa in de nya avsnitten och gick redan för några veckor ut med att även säsong 4 kommer att finnas på Arenan i vår.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan