Det är ännu höljt i dunkel när norska succéserien "Skam" är tillbaka. Att det blir i vår är dock klart. Men för dem som suktar efter ett livstecken från serien kommer tidningen Dagbladet med goda nyheter: Inspelningarna av säsong 4 pågår i Oslo som bäst.

På onsdag kväll publicerade tidningen ett videoklipp från när en "Skam"-scen spelades in på tunnelbanestationen Hasle i Oslo.


I det korta klippet hör man inget ljud, men ser tydligt huvudpersonerna Noora, Eva, Vilde, Chris och Sana på perrongen. Mot dem kommer ett gäng killar med ett knippe ballonger som de överräcker åt Vilde – det vill säga den person som många också spekulerat att kommer att vara huvudperson i den nya säsongen.

Det är alltså ännu okänt exakt när säsong 4 har premiär.

– Vi kommer inte att säga något om när den startar, men hoppas och tror att fansen följer med och glädjer sig, säger norska public service-bolaget NRK:s pressansvariga Andreas Baauw-Hval till Dagbladet.

I januari meddelade NRK att serien geoblockeras så att man inte längre kan se den på NRK:s sajt om man befinner sig utanför Norge. Yle har dock varit snabba med att skaffa in de nya avsnitten och gick redan för några veckor ut med att även säsong 4 kommer att finnas på Arenan i vår.