NyhetsbildZoom
Donald Trump. Foto: LK/Chip Somodevilla

Inga bevis på kopplingar mellan Trump och Ryssland

FNB–AFP -
Ordföranden för kongressens underrättelsekommitté Devin Nunes har inte sett några bevis på att det förekommit samarbete mellan president Donald Trumps kampanjstab och Ryssland.

Republikanen Nunes uttalade sig om frågan till tv-kanalen Fox News.

Underrättelsekommittén ska höra FBI:s chef James Comey på måndag. Kongressen vill utreda Trumps anklagelser om att ex-president Barack Obama låtit avlyssna hans telefoner.

Nunes sade att han inte har någon information om anklagelserna. Trump har inte lagt fram några bevis för den påstådda avlyssningen.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan