NyhetsbildZoom
Nu kör Energyweek i gång. Foto: Arkiv/Björn Nyberg

Dags för Energyweek

Linn Övergaard -
Nu kör energiveckan i gång med fokus på Vasaregionens energikluster. Ett tiotal evenemang under veckar samlar ett par tusen deltagare för att bekanta sig med företag och tjänster inom energibranschen.

Under veckan hålls föreläsningar och workshops kring aktuella teman inom energisektorn.

Dessutom är Tesla på plats och det finns möjlighet för allmänheten att bekanta sig med två Teslabilar som står parkerade utanför stadshuset i Vasa. 

Uppskattningsvis mellan en tredje­del och en fjärdedel av besökarna under Energyweek kommer från utlandet.

Här hittar du hela programmet för veckan. En stor del av evenemangen kräver förhandsanmälan.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan