NyhetsbildZoom
Minnesotas Mikael Granlund var het på isen i mötet med Winnipeg i natt. Foto: Lehtikuva

Mikael Granlund gjorde mål i NHL-match

FNB -
Minnesotas Mikael Granlund gjorde mål på Mikko Koivus passning i en match mot Winnipeg i natt.

Också Minnesotas Erik Haula noterades för en assist. 

Motståndarlagets Joel Armia stod också han för en assist, och Winnipeg vann med siffrorna 5–4.

I en match mellan Carolina och Philadelphia fick Philadelphias Valtteri Filppula och Carolinas Sebastian Aho och Teuvo Teräväinen assistpoäng. Philadelphia vann matchen i förlängning med siffrorna 4–3.

Även Colorados Mikko Rantanen fick poäng för en assist i en match mot Chicago. Chicago vann ändå med 6–3 och är nu klart för slutspel.

I nattens NHL-spelande glänste framför allt kanadensaren Sidney Crosby. Han gjorde ett hattrick när Pittsburgh besegrade Florida med 4–0.

Columbus slog New Jersey med 4–1, Montreal Ottawa med 4–1 och Calgary Los Angeles med 5–2.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan