Nyhetsbild
Effektivitet är ett känsligt ord i vårdsammanhang och kopplas ofta felaktigt till kostnadsbesparing. Mycket kan göras bättre och effektivare inom vården utan att det behöver kosta en enda cent extra. Foto: Jessica Lindgren

DEBATT: Rätt vård till rätt person

Barbro Kloo, kommunalvalskandidat, SFP, Vasa -
På Vasabladets insändarsida fanns förra veckan en tankeväckande insändare skriven av Monica Sirén-­Aura gällande äldreomsorgen. I texten­ framkom saker som jag gärna­ vill kommentera, delvis på basen av den yrkeserfarenhet jag har som ­tidigare omsorgschef inom vård och omsorg.
Välkommen!

Vill du fortsätta läsa?

Denna Plus-artikel är exklusiv för våra betalande läsare. Prova Plus så får du tillgång till alla exklusiva artiklar (nyheter, reportage, analyser och granskningar) på webben!

Trevlig läsning!

Vi rekommenderar
-nyheter 9.90 € /mån E-tidningen + -nyheter 17.80 € /mån Alla våra alternativ Klicka här »
Redan kund?
Logga in Skapa konto

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

7 000 tranor drar till sig stor publik

VASA Det gäller att ha tid, tur och tålamod om man vill se en stor tranplog flyga över en på Söderfjärden – och det hela kan vara över på 20 minuter.

Nyhetsbild
Utrikes

Macron presenterade EU-vision för Sipilä

Nästa vecka planerar Frankrikes president Emmanuel Macron att presentera en rad innovativa EU-planer, varav en del kanske skjuts ned genast.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Bli ekonomiskt oberoende

ANNONS FRÅN STK FINANS

Många drömmer om att bli ekonomiskt oberoende genom att låta deras kapital jobba för dem, men hur lyckas man egentligen?

Mest läst senaste veckan