Markus Granlund ska opereras

FNB -
Vancouverforwarden Markus Granlund tvingas genomgå en handledsoperation.

Canucks meddelar på NHL:s webbplats att man först efter operationen kan komma med en prognos om hur snabbt han återhämtar sig.

Vancouvers general manager Jim Benning säger att Granlunds handledsskada vårdats på olika sätt en tid. Nu har man kommit fram till att en operation behövs.

– Klubbens läkare och Markus själv tror att en operation med tanke på helheten är den bästa lösningen, sade Benning.

– Han opereras nu för att ha mer tid att rehabiliteras inför nästa säsong.

Benning tillade att han tror att Granlund kommer att återhämta sig helt och hållet.

Granlund har noterats för 19+13=32 poäng under 69 NHL-matcher denna säsong.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan