NyhetsbildZoom
Kari Lehtonens Dallas vann nattens hemmamöte mot San Jose med 1-0. Foto: Lehtikuva/AFP

Lehtonen höll nollan

FNB -
Dallasmålvakten Kari Lehtonen gjorde en perfekt insats i nattens NHL-spel och höll målet rent i hemmasegern mot San Jose.

Dallas vann den målsnåla matchen med 1–0 efter mål av Curtis McKenzie.

Lehtonen fick tänja sig till 30 räddningar i segern. Det var andra gången i år som han höll nollan.

Det blev en seger även för Pekka Rinne i Nashvilles mål. Laget vann med 3–1 hemma mot Arizona och Rinne stoppade 24 skott.

Däremot fick Tuukka Rask se sig slagen i Toronto där hemmalaget vann mot Boston med 4–2.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan