NyhetsbildZoom
Den amerikanska skådespelaren Carrie Fisher och hennes hund tillsammans med stormtroopers på den europeiska premiären av "Star Wars: The Force Awakens" i London. Foto: LEHTIKUVA/AFP PHOTO/Leon Neal

Ingen Fisher i nionde "Star wars"

TT -
Den avlidna skådespelaren Carrie Fisher kommer inte att synas i "Star wars IX", skriver Variety.

– Carrie är tyvärr inte med i nian, men vi kommer att se mycket av henne i åttan, vilket är toppen, säger Lucasfilms högsta chef Kathleen Kennedy i en intervju med ABC.

Det har tidigare rapporterats att Carrie Fishers rollfigur Leia återkommer i båda filmerna efter att Fishers familj gav tillåtelse till att använda redan inspelade scener. Men enligt Kennedy är det ett missförstånd som antagligen beror på att brodern Todd Fisher "varit förvirrad".

När Fisher dog i julas var den åttonde filmen med premiär i december i år nästan klar medan del nio knappt hade ett manus. Disney har tidigare meddelat att man inte kommer att återskapa prinsessan Leia med datoranimationer i fortsättningen.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan