NyhetsbildZoom
Polisen. Foto: Arkiv

Över 200 redan fast i polisens övervakning

Christine Smedberg -
Här har polisen övervakat hastigheter i Österbotten under morgonen:

Klockan 6 i morse inledde polisen sin skärpta hastighetsövervakning. Redan före halv 10 hade över 200 bilister fått en böteslapp eller en skriftlig anmärkning.

Polisen i Österbotten skriver på sin Facebooksida att man under morgonen övervakat bilisternas hastigheter i Vasa, Vassor Korsholm, Seinäjoki, Ilmajoki, Strandvägen i Karleby och Nedervetil.

Operationen pågår fram till klockan 6 i morgon bitti. Övervakningen utförs av poliser och med hjälp av automatisk övervakning och man riktar in sig på de vägavsnitt som är allra mest riskfyllda.

Övervakningsoperationen pågår samtidigt i 20 europeiska länder och är samordnad av Europeiska trafikpolisnätverket (TISPOL).

Österbottens polisinrättning ger mera information om resultatet av övervakningen i morgon.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan