NyhetsbildZoom
One Desire är Jimmy Westerlund, André Linman, Ossi Sivula och Jonas Kuhlberg. Foto: Pressbild

One Desire spelar på Jakobs dagar

Petter Granroth -
Skivaktuella hårdrocksbandet One Desire uppträder i Skolparken i Jakobstad på Jakobs dagar i sommar, uppger arrangören på sin Facebooksida.

I slutet av mars släppte det nygrundade melodiska hårdrocksbandet One Desire, med frontfiguren André Linman (gitarr/sång), Jimmy Westerlund (gitarr), Ossi Sivula (trummor) och Jonas Kuhlberg (bas), sin debutskiva.

Albumet har rosats av flera kritiker och framgången har inte låtit vänta på sig, bland annat singeln "Hurt" har spelats mer än 300 000 gånger på Spotify.

Just nu är killarna ute på en Europaturné som tar dem till Storbritannien, Tyskland, Italien, Schweiz, Österrike, Belgien och Danmark.

Men i sommar gör One Desire också ett besök i basisten Jonas Kuhlbergs hemstad Jakobstad, då kvartetten intar Skolparkens scen på Jakobs dagar lördagen den 22 juli.

One Desire uppträder också på midsommarfestivalen Lisää Löylyä i Vasa.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan