NyhetsbildZoom
Lunchevenemanget Vasa Picnic fortsätter i år. Foto: Arkiv/Pressbild

Vaasa Picnic söker artister

Christine Smedberg -
Sugen på att uppträda inför publik i sommar? Nu söker Vasa stad artister till stadsevenemanget Vaasa Picnic.

Från och med den 29 juni och varje torsdag fram till den 3 augusti, samt onsdag den 9 augusti, ordnas Vaasa Picnic på Kulturhuset Fannys gård vid lunchtid 11–13.

Nu söker staden artister av alla de slag som kan uppträda vid de olika tillfällena: musiker, poeter, historieberättare, skådespelare, dansare, magiker, akrobat med flera. Ett programnummer kan vara allt från tre till trettio minuter långt och det spelar ingen roll vilket språk man framför det på.

Den som vill uppträda kan anmäla sig via en blankett på stadens sajt.

Framträdandena koordineras sedan av Vasa stads kulturcenter.

Det här är sjätte året som Vaasa Picnic ordnas.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan