NyhetsbildZoom
Mats Brandt. Foto: Arkiv/Mikael Nybacka

Mats Brandt vill bli kommundirektör på Öland

Sofia Nygård -
Malax kommundirektör Mats Brandt är en av 20 som har sökt jobb som kommunchef i Borgholm på Öland.

Brandt skriver i sin ansökan att han söker nya utmaningar och möjligheter till personlig utveckling.

Enligt Ölandsbladet utvärderas de sökande nu av ett rekryteringsföretag. Senare i veckan räknar man med att kunna presentera namnen på de som valts ut till en första träff med företaget och kommunen. Efter det väljs tre-fyra sökande ut för intervjuer.

Ölandsbladet räknar med att Mats Brandt och Ann Willsund, tf kommunchef i Mörbylånga (som för övrigt är Malax vänort), är de två toppkandidaterna för tjänsten.

Mats Brandt har avböjt att kommentera saken för VBL.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan