NyhetsbildZoom
Max Jansson. Foto: Mikael Nybacka/Arkiv

Österbotten marknadsförs också i Tammerfors

Fredrik Westblom -
I helgen ordnas det inte en, utan två stormässor. Max Jansson från Visit Vasa är på mässan i Tammerfors.

– Det är synd när två viktiga mässor ordnas samtidigt men det kan man inget åt.

Det säger Max Jansson, vd för Visit Vasa. I helgen ordnas "Supermässan" i Tammerfors. Mässan är fyradelad och en del handlar om turism.

Nytt för i år är att Visit Vasa, Visit Kokkola och Visit Kristinestad delar på en egen avdelning.

– Vi (Visit Vasa, reds anm.) deltog även i fjol men nu har vi större samarbete med de andra orterna. För turister som kommer till Österbotten är regiongränserna inte så viktiga, säger Jansson och poängterar att samarbetet orterna emellan är viktigt.

Påverkar det ert arbete att den här mässan ordnas samtidigt som stormässan i Botniahallen?

– Nej, vårt arbete är att marknadsföra regionen. Självklart har vi närvaro på stormässan också. Båda mässorna är viktiga men vi ser ändå att den här utgör en större satsning för oss, säger Jansson.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan