Varg sågs i Kstad och i Närpes

Amanda Lund -
Simon Norrvik från Korsbäck såg en varg springa över Flakåsvägen i Perus på lördagskvällen, 20.20-tiden.

Han stannade bilen och med mobiltelefonens kamera knäppte han en bild av djuret som då befann sig i skogsbrynet, men på grund av avståndet blev bildkvaliteten inte den bästa.

I Öster-Yttermark har det också gjorts en vargobservation. Kaj Oscar Yrjans såg vargen 18.30-tiden på söndagskvällen. Också Yrjans fotograferade vargen när den sprang förbi.

Han säger att vargen kom från Finbyhållet på väg mot Övermark.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan