NyhetsbildZoom
87 000 personer besökte gammallaestadianernas sommarfest. Foto: Arkiv/Helena Lahtinen/Lehtikuva

Sommarmöte i Björneborg slut - bilköer att vänta

FNB -
Gammallaestadianernas sommarmöte avslutades i dag i Björneborg och det återvändande trafiken förväntas orsaka trafikstockningar, meddelar trafikcentralen i Tammerfors.

Hittills har inga större stockningar anmälts förutom längs riksväg 8 norr om Vasa där ett broarbete fördröjer i trafiken.

Övriga vägar där trafiken väntas bli livlig är riksväg 11 i riktning mot Tammerfors, riksväg 2 mot Helsingfors, riksväg 8 mot Åbo samt riksväg 23 mot Mellersta Finland.

Mer än 87 000 personer deltog i gammallaestadianernas sommarmöte.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan