Målvaktsproblem i Östersund

FNB–TT -
Östersunds målvakt Andreas Andersson trampade snett i det allsvenska mötet med Djurgården i helgen och uteblir från spel i minst fyra veckor, rapporterar P4 Jämtland.

– Andreas har röntgat foten nu på förmiddagen och vi väntar svar från den undersökningen. Men oavsett skada bedömer lagläkaren att han är borta fyra till sex veckor, säger Patrik Sjöö, pressansvarig i Östersund.

Därmed står ÖFK med bara en målvakt, Aly Keita, inför returen mot Galatasaray i Europa League-kvalet på torsdag.

– Lagledningen letar just nu efter en ersättare till Andreas, säger Sjöö.

Östersund har med sig en 2–0-seger från det första mötet på hemmaplan.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan