Tungt för VIFK:s B-flickor

Josefin Torrkulla -
Vasa IFK har det tungt i B-flickornas FM-serie. I lördags åkte de på en storförlust igen.

I den förra matchen åkte Vasa IFK:s B-flickor på säsongens största storstryk. PK-35 besegrade VIFK med 8–0.

I lördags blev siffrorna nästan lika stygga. VIFK var på hemmaplan, men förlorade med 1–8 (1-5) mot Ilves.

Gästerna ledde redan med fyra mål när Matilda Wik gjorde mål för hemmalaget i den 31:a matchminuten. Det blev också VIFK:s enda mål.

Vasa IFK har inte vunnit en enda match i B-flickornas FM-serie sedan början av juni – då faktiskt mot Ilves – och ligger sist i serien med fem matcher kvar att spela.

VIFK möter Honka på hemmaplan söndagen den 10 september.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan