NyhetsbildZoom
Adelina Ragnäs (till höger) var pigg i VIFK:s anfall. Här bevittnar hon från nära håll hur Emilia Grönholm bränner lagets bästa chans till kvittering. Foto: Jona Nyström

Tungt poängtapp för VIFK

Jona Nyström -
Tätstriden i damernas division 1 blir snäppet snårigare för Vasa IFK efter en hemmaförlust mot PKKU.

Vasa IFK förlorade med 1–2 (0–1) mot PKKU från Nyland på söndagseftermiddagen.

Gästerna kopplade grepp om spelet i första halvlek och tog välförtjänt ledningen genom Emilia Ukkonen.

VIFK inledde i sin tur andra halvlek starkt och Adelina Ragnäs kom åt att kvittera.

Men trots ett par vassa målchanser för hemmalaget blev det seger för PKKU efter att Jonna Front placerat in 1–2 med kvarten kvar.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan