|

Satsa på fyra accessoarer

Loafers är trendiga i sommar. Lizette Krooks bär smycken i trä. Det är en av sommarens trendaccessoarer. Smycken i trä. En av sommarens nyckelaccessoarer. Så fixar du sommarstilen,. Så fixar du sommarstilen. Satsa på fyra accessoarer.
Så fixar du stilen i sommar.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det behövs inte mera än fyra accessoarer för att överleva sommaren. Stylisten Heidi Lithén har valt ut de mest trendiga tillbehören för att göra sommarstilen komplett. Lithén utbildar sig till estenom och att hålla koll på trender och stilar hör till hennes vardag. Men att slaviskt följa mode är inget hon strävar efter. – Använder jag själv ett trendigt plagg så gör jag den till min egen version. Ett bra tips är också att använda sig av två grundfärger i en styling för att få balans: ögat söker automatiskt efter två färger som harmoniseras i en stilhelhet. Sedan kan man tillsätta en accentfärg om man vill. Enligt Lithén är en nyckelaccessoar i sommar den halvmånformade väskan. – Den får gärna vara enfärgad och neutral, cognac eller beige är säkra färgalternativ. Väskan kan fungera både som clutch, totebag eller necessär.

Så fixar du sommarstilen,.

Så fixar du sommarstilen,.

Styla väskan med några få färger, här med grönt och vitt. Bohemiska smycken ger en jordnära och naturlig utstrålning. En annan accessoar som tar plats i år är smycken i trä. Lithén tipsar om att använda träsmycken i sin enkelhet. – En sak jag märkt är att trä inte känns kallt mot huden, som metallklockor och armband kan göra. Många föredrar naturligt material som inte har tendensen att kylas ner, och därför kan träsmycken användas även i höst.
Smycken i trä. En av sommarens nyckelaccessoarer.

Smycken i trä. En av sommarens nyckelaccessoarer.

Många modehus har tagit William Shakespeare som inspirationskälla till sina kollektioner den här säsongen, eftersom det i år är 400 år sedan han gick bort. – Det är en orsak till allt det romantiska vi sett ett tag, som snörningar och spets. Jag tycker man hittar inspiration från Shakespears tid och renässansen både i kollektionernas val av färg och material.
Lizette Krooks bär smycken i trä. Det är en av sommarens trendaccessoarer.

Lizette Krooks bär smycken i trä. Det är en av sommarens trendaccessoarer.

Därför är de runda, puderrosa solglasögonen något att investera i, om man inte ännu gjort det. – Runda modeller har hängt med ett tag, men det här är den uppdaterade versionen på klassikerna. Ett par solglasögon med spegelglas passar till de flesta tillfällen. Spegelglasögonen är djärva och fungerar både som praktiska och snygga accessoarer.
Loafers är trendiga i sommar.

Loafers är trendiga i sommar.

Loafers och skor i oxford-modell är trendiga vardagsskor, gärna i mjukt läder eller mocka. – Något som jag också sett mera av är detaljrika skor med tofsprydnader eller någon extravagant dekoration. Färgerna får gå ton i ton med stilhelheten, eller i naturliga färger som beige eller rosa.
Så fixar du sommarstilen. Satsa på fyra accessoarer.

Så fixar du sommarstilen. Satsa på fyra accessoarer.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Opinion

Ledare: Brexit skapar kaos i Europa

Som det ser ut nu så väntar ett stort europeiskt brexitkaos efter den 29 mars, om 71 dagar. Det förlorar vi alla på.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan