|

Podden Snedträff: Lyssna på avsnitt 2!

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
Vi fortsätter leverera ljudvågor åt våra lyssnare. Det andra avsnittet innehåller storslagna fiskehistorier, funderingar om Brexit – och givetvis lite EM-snack.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Inspelningsdagen började med road rage efter att Gustaf Westerholm inte fått i sig någon frukost. Avsnitt nummer två av podden innehåller ganska mycket ris – och lite ros – om Westerholms och Nyströms spekulationer kring EM. Efter uppvärmningen är herrarna varma i kläderna och avverkar allt från en stroppig fotbollstjärnas usla Twitterkonto – ja det blir sågningar – Brexit och Samväldet. Bara att klicka på play. Och kom ihåg att kolla in Snedträffs sida på Facebook!

Kommentarer
|

Torrt väder orsakar dålig luft i Vasa

Nyhetsbild
Kalla nätter leder till dålig och torr luft på morgnarna och det syns i luftkvalitetsmätningarna i Vasa. Foto: Mikael Nybacka
Känns luften extra torr och dammig på morgonen? Det är den också. Just nu är luftkvalitetsindexet dåligt i Vasa.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Inrikes

Politisk Tinder ska spräcka filterbubblorna – ger trygg plats för motstridiga åsikter

Vi omger oss ofta med människor som i hög grad delar våra värderingar och åsikter. Den nya plattformen Sverige pratar vill punktera filterbubblorna och skapa samtal mellan människor som tycker olika.

Nyhetsbild
Kultur

Blåsta på gaget i England och roterade på MTV i Tyskland – nu har Timshel avskedsfest

VASA "Förhoppningsvis blir det fler personer i publiken än på scen – för vi blir många på scen" säger det österbottniska popbandet inför sin sista konsert.

Nyhetsbild
Nöje

Zoe i Vasa skapar konst i surdeg – "Jag orkar inte äta upp alla bröd själv"

Zoe Zhuhui vet att hennes bröd är goda. "Annars skulle jag inte ge bort dem. Så du behöver inte säga att det är gott, säg till när det är något fel på det i stället", säger hon.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Wasa Sångargille förverkligar en helt galen idé

ANNONS FRÅN WASA SÅNGARGILLE Vad tänker du på när du hör ordet manskörssång? Någon svarar: Äldre allvarsamma herrar som sjunger fosterländska sånger. En annan tänker på stela frackklädda män som skrålar snapsvisor medan en tredje hör vårvisor från en högt belägen balkong.

Mest läst senaste veckan