|

Podden Snedträff: Lyssna på avsnitt 2!

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
Vi fortsätter leverera ljudvågor åt våra lyssnare. Det andra avsnittet innehåller storslagna fiskehistorier, funderingar om Brexit – och givetvis lite EM-snack.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Inspelningsdagen började med road rage efter att Gustaf Westerholm inte fått i sig någon frukost. Avsnitt nummer två av podden innehåller ganska mycket ris – och lite ros – om Westerholms och Nyströms spekulationer kring EM. Efter uppvärmningen är herrarna varma i kläderna och avverkar allt från en stroppig fotbollstjärnas usla Twitterkonto – ja det blir sågningar – Brexit och Samväldet. Bara att klicka på play. Och kom ihåg att kolla in Snedträffs sida på Facebook!

Kommentarer
|

Idriss är tillbaka från sin pilgrimsresa: "Det var en fantastisk upplevelse"

Nyhetsbild
Idriss Omgamala Ahmad har fortfarande svårt att greppa att hon har vallfärdat till Mecka med miljoner andra muslimer. Foto: Ida Erikson
Under sommaren gjorde Idriss Omgamala Ahmad en pilgrimsresa till Mecka. Hon kommer aldrig att glömma känslan när hon anlände till muslimernas heliga stad.

Mest läst senaste veckan