|

Podden Snedträff: Lyssna på avsnitt 3!

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
Efter en omtumlande helg med bland annat solbrännor, whiskystölder och livsfarliga fiskefärder i Grekland är det dags för avsnitt 3 av Snedträff.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Gustaf Westerholm har just återvänt från sin minisemester i Grekland och hade mycket att berätta. Jona Nyström var i sin tur så pass nervös inför de kommande dagarnas rockevenemang att han inte kunde låta bli att klicka med kulspetspennan under inspelningen. EM-diskussionerna fortsatte i vardaglig ordning och Storbritanniens, fram för allt Englands, tunga dagar var ett så hett ämne i detta avsnitt att Nyström på allvar nu funderar på att gå i exil på Island.

Kommentarer
|

Stort manfall för Sport – flera A-juniorer med mot HIFK

Nyhetsbild
Valentin Claireaux riskerade avstängning efter sitt agerande mot en av domarna i lördagens match mot Jukurit. Men FM-ligans disciplinutskott beslöt i dag att han inte tilldöms något straff. Foto: Arkiv/Linus Lindholm
Magsjuka, skador och avstängningar. Sport är hårt drabbat av dessa tre och går in i kvällens hemmadrabbning mot HIFK med en annorlunda laguppställning.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan