|

Snedträff – Lyssna på avsnitt 5 nu!

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
VBL-sportens podd är tillbaka och nu med ett semesteravsnitt, eller ja i alla fall för herr Nyström. Det blir snack om tunga tennisnederlag, långa avstängningar och så tar vi tempen på de lokala fotbollsserierna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Jona Nyström försöker vänja sig vid att vara ledig och glömde sina anteckningar på ett fortfarande okänt ställe. Gustaf Westerholm försökte i sin tur febrilt få ihop ett hållbart manus och resultatet har ni här nedan.

Det blir massor med lokalt fotbollssnack och spekulationer då en halvtidsgenomgång av de lokala fotbollsserierna står för dörren. Vi hinner också förvirra oss till Jakobstad där någon form av mindre allt-VM går av stapeln.

Den bästa pausmockarutan i regionen är även funnen. Eller en riktigt maffig "brunbeta", som man kanske skulle säga norröver. Var den finns framgår i avsnittet.

Till sist lyfter Westerholm på hatten åt UEFA på grund av deras fungerande support.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan