|

Snedträff – Lyssna på avsnitt 5 nu!

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
VBL-sportens podd är tillbaka och nu med ett semesteravsnitt, eller ja i alla fall för herr Nyström. Det blir snack om tunga tennisnederlag, långa avstängningar och så tar vi tempen på de lokala fotbollsserierna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Jona Nyström försöker vänja sig vid att vara ledig och glömde sina anteckningar på ett fortfarande okänt ställe. Gustaf Westerholm försökte i sin tur febrilt få ihop ett hållbart manus och resultatet har ni här nedan. Det blir massor med lokalt fotbollssnack och spekulationer då en halvtidsgenomgång av de lokala fotbollsserierna står för dörren. Vi hinner också förvirra oss till Jakobstad där någon form av mindre allt-VM går av stapeln. Den bästa pausmockarutan i regionen är även funnen. Eller en riktigt maffig "brunbeta", som man kanske skulle säga norröver. Var den finns framgår i avsnittet. Till sist lyfter Westerholm på hatten åt UEFA på grund av deras fungerande support.

Kommentarer
|

Skilda världar för Vasa IFK och FC Sport-j i BFM-kvalet

Vasa IFK och FC Sport-j spelade hemmamatcher i tur och ordning på söndagen. VIFK tog en klar seger mot Pallokissat medan FC Sport-j fick stryk av Ilves.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan