|

Snedträff avsnitt 6: Vi tar tempen på Erik Riska

Erik Riska gästade podden Snedträff. Zoom
Foto: Arkiv/Mikael Nybacka

Erik Riska gästade podden Snedträff.

Snedträff kör sitt första avsnitt med en inbjuden gäst. Sports svärmorsdröm Erik Riska tar plats vid mikrofonen och berättar öppenhjärtligt om allt möjligt innan han ställer poddvärdarna mot väggen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

VBL:s podcast Snedträff kände att det var dags att tjuvstarta hockeysäsongen mitt i sommaren - och sagt och gjort. Har du någonsin varit intresserad av att veta vad som pågår bakom kulisserna i Vasas FM-ligalag? Vill du veta hur Erik Riska började med hockey? Då är avsnitt 6 något för dig. Vi snackar om allt möjligt och Erik berättar bland annat hur det är att vara skadad samt om varför det är så svårt att spela mot brodern Filip. Till slut får han ställa Snedträffs värdar Jona Nyström och Gustaf Westerholm mot väggen. Ja, det blev riktigt svettigt.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Ryssland stängs av i fyra år

Den ryska flaggan får sannolikt inte hissas i OS i Tokyo nästa år efter att Wada stängt av rysk idrott.
Foto: Matt Slocum

Den ryska flaggan får sannolikt inte hissas i OS i Tokyo nästa år efter att Wada stängt av rysk idrott.

Internationella antidopningsorganisationen Wada stänger av rysk idrott i fyra år på grund av dopning, uppger AFP och andra medier.

Mest läst senaste veckan