|

Snedträff 15 – Vem "måka" mer, Backe eller Sipilä?

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
Det blir inget bjällerklang och inga julvisor i det femtonde avsnittet av Vasabladets sportpodd, men väl en knivskarp parallell mellan fotbollslandslaget och regeringen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vem är en bättre tippare när det gäller Champions League – Jona Nyström eller Gustaf Westerholm? Vilket är Vasas, och kanske världens, bästa lag när det gäller frågesport om sport i pubmiljö? Och vad har Saara Aalto och Patrik Laine gemensamt?

Podden Snedträff har som vanligt svaren på allt!

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan