|

Latvala fyra på Korsika

Jari-Matti Latvala. Zoom
Foto: Lehtikuva/AFP Photo

Jari-Matti Latvala.

Toyotas Jari-Matti Latvala slutade på fjärde plats i VM-rallyt på Korsika. Hyundais belgiska förare Thierry Neuville tog hem segern.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fords Sebastien Ogier steg till andra plats under rallyts sista sträcka. Hyundais Danial Sordo blev trea.

Latvala var en minut och 9,6 sekunder långsammare än vinnaren på asfaltvägarna på Korsika. Latvala slog femman Craig Breen med endast 0,1 sekunder. Latvala var snabbast under rallyts sista sträcka vilket gav honom bonuspoäng i VM-serien.

– Det var en fin kamp med Breen. Jag sänkte bilen inför den sista sträckan och attackerade verkligen, uppgav Latvala på Twitter.

Teemu Suninen blev åtta i rallyt med Fords WRC2-bil.

Annons
Följande rally i VM-serien körs i Argentina i slutet av april.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Kronans ordförande beklagar dåligt ordval om coronaviruset

IK Kronans ordförande och gymnasternas tränare Linda Karlström får nu nöja sig med att betrakta idrottshallen från utsidan. Den är stängd tillsvidare.
Foto: Jonas Brunnström

IK Kronans ordförande och gymnasternas tränare Linda Karlström får nu nöja sig med att betrakta idrottshallen från utsidan. Den är stängd tillsvidare.

Ibland måste man vakta sina ord. Kronans ordförande Linda Karlström anser att hon inte borde ha använt ord som hysteri och skräckpropaganda om coronakrisen i ett mejl till sina adepter.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan