|

Latvala fyra på Korsika

Jari-Matti Latvala. Zoom
Foto: Lehtikuva/AFP Photo

Jari-Matti Latvala.

Toyotas Jari-Matti Latvala slutade på fjärde plats i VM-rallyt på Korsika. Hyundais belgiska förare Thierry Neuville tog hem segern.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fords Sebastien Ogier steg till andra plats under rallyts sista sträcka. Hyundais Danial Sordo blev trea.

Latvala var en minut och 9,6 sekunder långsammare än vinnaren på asfaltvägarna på Korsika. Latvala slog femman Craig Breen med endast 0,1 sekunder. Latvala var snabbast under rallyts sista sträcka vilket gav honom bonuspoäng i VM-serien.

– Det var en fin kamp med Breen. Jag sänkte bilen inför den sista sträckan och attackerade verkligen, uppgav Latvala på Twitter.

Teemu Suninen blev åtta i rallyt med Fords WRC2-bil.

Annons
Följande rally i VM-serien körs i Argentina i slutet av april.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Simon Skrabb om läget i Norditalien: "Visst är det lite småspännande"

Simon Skrabb hemma i Jakobstad under mellandagarna. Strax efteråt blev det klart att han flyttar från Norrköping i Sverige till Brescia i norra Italien.
Foto: Arkiv/Sören Bäck

Simon Skrabb hemma i Jakobstad under mellandagarna. Strax efteråt blev det klart att han flyttar från Norrköping i Sverige till Brescia i norra Italien.

Fotbollsproffset Simon Skrabb från Jakobstad bor i norditalienska Brescia. Han ser tydliga tecken på att oron för coronaviruset sprider sig och påverkar vardagen.

Mest läst senaste veckan