|

Snedträff 21 – Om Strömsö och fotbollshösten

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
Det blir fotboll för hela slanten den här gången i VBL:s sportpodd Snedträff. Det innebär bland annat analys av ABC/Strömsös cupmatch mot JBK och en titt på FM-ligatabellen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Poddgubbarna Jona Nyström och Gustaf Westerholm befinner sig i Raumo på den anrika Pitsiturneringen. Men på torsdagseftermiddagen bandades ett piggt poddsnack med fokus på traktens fotbollslag.

I och med att sportreporter Nyström är mitt uppe i semestern blir det lite yrt och något datum som inte stämmer till punkt och pricka, men han står för sina misstag och hälsar att semestern gått riktigt bra hittills.

Kommentarer
|

Idriss är tillbaka från sin pilgrimsresa: "Det var en fantastisk upplevelse"

Nyhetsbild
Idriss Omgamala Ahmad har fortfarande svårt att greppa att hon har vallfärdat till Mecka med miljoner andra muslimer. Foto: Ida Erikson
Under sommaren gjorde Idriss Omgamala Ahmad en pilgrimsresa till Mecka. Hon kommer aldrig att glömma känslan när hon anlände till muslimernas heliga stad.

Mest läst senaste veckan