|

Snedträff 21 – Om Strömsö och fotbollshösten

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
Det blir fotboll för hela slanten den här gången i VBL:s sportpodd Snedträff. Det innebär bland annat analys av ABC/Strömsös cupmatch mot JBK och en titt på FM-ligatabellen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Poddgubbarna Jona Nyström och Gustaf Westerholm befinner sig i Raumo på den anrika Pitsiturneringen. Men på torsdagseftermiddagen bandades ett piggt poddsnack med fokus på traktens fotbollslag.

I och med att sportreporter Nyström är mitt uppe i semestern blir det lite yrt och något datum som inte stämmer till punkt och pricka, men han står för sina misstag och hälsar att semestern gått riktigt bra hittills.

Kommentarer
|

Vasa får färre platser för asylsökande

Nyhetsbild
Så här såg det ut för tre år sedan när flyktingarna i Finland var många och Röda Korsets finska avdelning tog emot donationer till Vasa mottagningscentral. Foto: Arash Matin
Det finns fler platser för asylsökande än vad som behövs, anser Migrationsverket. I Vasa och Kristinestad dras inkvarteringsplatser in.

Mest läst senaste veckan