|

Regeringen fördömer våldsdådet i Åbo

Finlands regering fördömer våldsbrotten som skedde i Åbo. Regeringen träffades under fredagskvällen med orsak av händelserna i Åbo.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Statsminister Juha Sipilä (C) sade att dådet var mycket förkastligt och att det är frågan om ett ovanligt allvarligt våldsdåd i finska förhållanden, som chockar alla finländare.

Sipilä tackade polisen och de övriga myndigheterna för deras professionella och snabba agerande. Statsministern påminde också om att den misstänkta gärningsmannen greps mycket snabbt.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Yogan förändrade allt för Amanda Holmström

Rörelse, närvaro och en insyn i att vem som helst kan lära sig att yoga. – Första gången jag provade på yoga tyckte jag faktiskt att det var ganska tråkigt, säger Amanda Holmström som nu ser yogan som ett av sina viktigaste redskap för att hitta tillbaka till sig själv, om och om igen.

Nyhetsbild
Sport

Wasa Segelförening har allt i egna händer inför deltävling tre

SEGLING. Trots en nedåtgående trend vad gäller placeringar i dagens seglingar kunde Wasa Segelförening knipa en tredje plats i det totala sammandraget. Det betyder att föreningen har allt i egna händer inför den avslutande deltävlingen i Helsingfors i augusti.

Nyhetsbild
Lokalt

Grannar misstänkte vattenläckage – Var någon som tvättade balkongen

VASA På söndagskvällen fick räddningsverket larm om ett misstänkt vattenläckage i ett höghus i Vasa. Det visade jag vara grannar som tvättade balkongen.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Toppstjärnor på den unika musik-, mat och vinfestivalen i Inre hamnen i Vasa nästa vecka 27-28.7

Annons från Vasa Festival Sista veckoslutet i juli brakar det loss på den österbottniska kusten då Vasa återtar sin plats på den nationella festivalkartan i och med Vasa Festival som ordnas i den maritima parkmiljön i Inre hamnen i Vasa.

Mest läst senaste veckan