|

Polisen tar ställning till Åbomisstänkta i morgon

NyhetsbildZoom
Utredningsledare Olli Töyräs. Foto: Lehtikuva
Polisen bestämmer sannolikt först i morgon bitti om de vill förlänga häktningen för två av de misstänkta för knivattacken i Åbo.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det här säger utredningsledaren Olli Töyräs.

En tid för häktningsförhandlingen har bokats i Egentliga Finlands tingsrätt. En annan möjlighet är att männen friges och att häktningsförhandlingen slopas.

Av de totalt fyra män som häktats har de här två häktats med en lägre misstankegrad. De har bestridit brottsmisstankarna. Polisen måste presentera mer bevis om man vill förlänga häktningen.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Kaotisk parkering då folk vallfärdar till Sandö – "Bäst att promenera eller cykla"

När parkeringsplatserna inte räcker till parkerar många solbadare på cykelvägen. Det är inte tillåtet, och de ansvariga för stranden önskar att de som kan cyklar eller promenerar till stranden.

Nyhetsbild
Lokalt

Högtryck för iskallt jobb – glassleverantör i Karleby jublar

KARLEBY/NYKARLEBY I Sias fryslager sliter Miikka Kulla för att få ut glass till landets kiosker och butiker. Han jobbar i minus 21 grader. Precis som glassbolagen njuter även bryggerierna i värmen.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Toppstjärnor på den unika musik-, mat och vinfestivalen i Inre hamnen i Vasa nästa vecka 27-28.7

Annons från Vasa Festival Sista veckoslutet i juli brakar det loss på den österbottniska kusten då Vasa återtar sin plats på den nationella festivalkartan i och med Vasa Festival som ordnas i den maritima parkmiljön i Inre hamnen i Vasa.

Mest läst senaste veckan