|

VIFK-damernas andra raka förlust

Vasa IFK förlorade mot MPS i Helsingfors på lördagen. VIFK halkade ner till fjärde plats i tabellen inför slutspurten.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Lördagens match mellan MPS och Vasa IFK i division 1 slutade 2–1 (1–1).

Adelina Ragnäs gav VIFK ledningen åtta minuter in i matchen.

MPS kvitterade på straff i den 33:e minuten.

I andra halvleken blev det bara ett mål. MPS gjorde 2–1 med 68 minuter spelade.

Det här var första gången VIFK-damer förlorar två matcher i följd den här säsongen.

Nu är VIFK fyra i tabellen med 38 poäng. Före sig har de TiPS (41), IK Myran (39) och HPS (38). Tre matcher återstår för VIFK.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan