|

Jokerit höll nollan i 13:e raka segern

NyhetsbildZoom
Matthew Gilroy, Olli Palola, Brian O'Neill (på bild) och Henri Ikonen gjorde målen. Foto: Vesa Moilanen
Jokerit är uppe i 13 raka segrar i KHL. Klubbrekordet stärktes med en 4–0-seger på bortais mot Lada Toljatti.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Matthew Gilroy, Olli Palola, Brian O'Neill och Henri Ikonen gjorde målen. Ryan Zapolski stod i mål och höll nollan för andra matchen i rad. Assisterande tränaren Raimo Helminen tyckte Jokerit hade stor nytta av att göra mål redan efter sex minuters spel.

– Vi fick bra kontroll på matchen då vi fick försvara en ledning, sade Helminen i Viasats sändning.

Kontrollen var närmast total i uppemot två hela perioder. O'Neills 3–0-mål kom i numerärt underläge i början andra perioden och hemmalaget hade inte speciellt mycket att hämta efter det.

Jokerit möter Salavat Julajev Ufa i Helsingfors på söndag.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan