|

HIFK närmar sig PS Kemi

HIFK har fortfarande chansen att klara fortsatt seriekontrakt utan kval efter torsdagens 4–0-seger hemma mot PS Kemi i fotbollsligan.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Helsingforsarna ligger kvar på kvalplats, men har nu bara tre poäng upp till just PS Kemi då tre omgångar återstår. Juho Mäkelä och Aleksi Ristola gjorde två mål var för HIFK.

PS Kemi möter SJK, Ilves och KuPS i sina återstående matcher. För HIFK heter de återstående motståndarna Inter, SJK och FC Lahti.

Ilves på tredje plats nådde bara 0–0 mot jumbon JJK. Fyran FC Lahti tappade ändå mark i bronsstriden på grund av en 0–1-förlust mot femman IFK Mariehamn.

Tvåan KuPS tog inte heller full pott, utan fick nöja sig med 1–1 mot RoPS. VPS–Inter i Vasa slutade 2–2 efter ett kvitteringsmål av gästerna på stopptid. VPS har inte vunnit en enda match sedan den 16 juli, men hotas ändå inte av nedflyttning.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan