|

Peltonen fortsätter träna VIFK

NyhetsbildZoom
Max Peltonen är klar för ytterligare två säsongen som VIFK-tränare. Foto: Linus Lindholm
Max Peltonen tränar Vasa IFK i ytterligare två säsonger. Laget har också gjort klart med tio spelare för nästa säsong.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vasa IFK tränar ännu denna vecka innan laget tar paus i november. Nästa säsongs lag har också börjat ta form.

Max Peltonen fortsätter träna laget, som slutade trea i division 2 i år, i ytterligare två säsonger.

VIFK har också förlängt kontrakten med tio spelare, där det också ingår ungdomskontrakt: Rasmus Aspholm, Nicolas Sievers-Laine, Jeremiah Streng, Jussi Virkajärvi, Hamed Ahmadi, Henri Loukko, Benjamin Hiekkanen, Eetu Pullola, Adisu Holmström och Daniel Håkans.

– Nu fortsätter vi att förhandla med de som har spelat med oss den här säsongen. I december hoppas jag att vi ska ha stommen i laget klar, säger Peltonen.

Den enda som med säkerhet slutar är Tuomas Rintamäki, som flyttar till Seinäjoki för studier.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan