;
|

Tom Cruise drabbad av norskt väder

NyhetsbildZoom
Stunt till nästa "Mission Impossible"-film spelas in på Preikestolen, 604 meter över Lysefjorden.Foto: Johansen, Carina/NTB/TT Foto: Johansen, Carina
Tom Cruise har fått en dålig start på sin vistelse i Norge. Han befinner sig där för att spela in stuntscener till ny film men vädret gör det till ett omöjligt uppdrag.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tom Cruise har fått en dålig start på sin vistelse i Norge. Stjärnan är i landet för att filma stuntscener till "Mission impossible 6" på den världsberömda klippan Preikestolen i Rogaland, men det dåliga vädret sätter käppar i hjulen för inspelningen.

Inspelningarna satte igång på tisdagen, men de kraftiga vindarna gjorde det farligt för filmteamets helikoptrar att landa på fjället och planerna gick i stöpet.

Planen är nu att filma onsdag till fredag, men enligt meteorologerna kan det bli svårt. Det kommer att vara fortsatt kallt och blåsigt kring inspelningsplatsen och dessutom är moln på väg in som kan skymma den berömda utsikten över Lysefjorden.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan