|

Jutta Urpilainen besöker Österbotten

NyhetsbildZoom
Jutta Urpilainen besöker Österbotten på lördag och måndag. Foto: Arkiv
Riksdagsledamoten Jutta Urpilainen (SDP) brukar besöka kommunerna i Österbotten varje år. Nu är det dags igen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Jutta Urpilainen besöker Korsnäs, Malax, Vasa, Korsholm och Vörå på lördag. På måndag åker hon till Larsmo, Pedersöre och Nykarleby.På programmet finns möten med kommunledningen, företagsbesök och en öppen tillställning i Vasa på lördag.

– Under min förra turné fick jag mycket goda idéer och tankar till mitt riksdagsarbete. Jag är mycket glad för att få besöka alla österbottniska kommuner. Jag väntar på goda diskussioner med lokala aktörer om bland annat regionens intressebevakning och sysselsättning samt om vårdreformen och aktuella skolfrågor, säger Urpilainen i ett pressmeddelande.

Så här ser programmet ut

  • Lördag 11 november:
  • 10.-10.45 Korsnäs, möte med kommundirektören på kommunhuset
  • 11.15-12.00 Malax, möte med kommunledningen på kommunhuset
  • 12.30-13.30 Vasa, öppen tillställning på Görans Café
  • 13.45-14.45 Korsholm, möte med kommunledningen på Vallonia
  • 15.15-16.45 Vörå, möte med kommunledningen
  • Måndag 13 november:
  • 8.30-9.30 Larsmo, företagsbesök STH Steel
  • 9.45-10.45 Pedersöre, företagsbesök Herrmans
  • 11.00-12.00 Nykarleby, företagsbesök KWH Prevex

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan