;
|

Rikard Wolff på sjukhus sedan i augusti

NyhetsbildZoom
Rikard Wolff Foto: Arkivbild/Maja Suslin/TT
Rikard Wolff har under hösten tvingats ställa in flera planerade uppdrag på grund av sjukdom. Nu skriver han i ett inlägg på Instagram om sitt tillstånd.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

"Sen slutet av augusti har jag legat på sjukhus. Närmast ses vi i julkalendern. Längtar efter er. Kram och ha en fin helg.", skriver han i inlägget.

I början av september kom beskedet att Wolff fick ställa in sin turné "Den sista föreställningen – Wolff sjunger Brel", och i slutet av oktober skrev Dagens Nyheter att Rikard Wolff tvingats ställa in sin medverkan i Dramatens uppsättning av "Angels in America". Då skrev Wolffs agent i ett sms till tidningen att han var fortsatt sjukskriven på grund av sin lungsjukdom.

Rikard Wolff är i december aktuell i julkalendern "Jakten på tidskristallen" i SVT.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan