;
|

André Linman sjunger vidare

NyhetsbildZoom
André Linman. Foto: Linus Lindholm/Arkiv
På söndagen uppträdde Vasabördiga André Linman i "Tähdet, tähdet". Han hade publiken med sig och gick vidare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Temat för kvällen var suomipop, varför Linman uppträdde med "Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään" av J. Karjalainen.

– Du kändes äkta, sade domarna efter Linmans uppträdande.

Linman klarade sig bra under programmet och gick därför vidare till nästa omgång. Jannika B fick flest röster för sin version av "Via dolorosa". Nelli Matula föll ut ur tävlingen.

I programmet tävlar artister mot varandra genom att framföra låtar från musikgenrer de vanligtvis inte sjunger. Tittarna avgör vem som går vidare.

Under kvällen uppträdde följande:

  • Erja Lyytinen med "Rusketusraudat" av PMMP.
  • Nelli Matula med "Etsit muijaa seuraavaa" av Gimmel.
  • Elias Kaskinen med "Kaunis rietas onnellinen" av Kaija Koo.
  • Jannika B med "Via dolorosa" av Tommi Läntinen.
  • André Linman med "Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään" av J. Karjalainen.
  • Erika Vikman med "Älä koskaan ikinä" av Egotrippi.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan