|

VSS mål: bäst 2024

Nyhetsbild
Jenna Miettinen, 18, siktar på final och Milja Mielty,16, på medalj i helgens kortbane-FM. Båda två blickar långt framåt. ”Tävlings­karriärerna blir klart längre. Förr var det svårt att hålla kvar simmarna efter att de fyllt 16”, säger VSS chefstränare Jari Kallio. Foto: Josefin Torrkulla
Kortare köer till simskolan och tävlingsgrupper på rätt nivå. Vasa Simsällskap gör allt för att bli landets bästa simförening.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Bussbolags-vd: Inte en dag utan ett stopp i Topeliparken

NYKARLEBY – Va, är Topelius död, utbrister en mycket förvånad elev då han studerar statyn av skalden i Topeliparken - stadens nya busstopp där gossen just klivit av skolbussen.

Nyhetsbild
Lokalt

Malax-Korsnäs medborgarinstitut vill bidra med brett utbud – "Vi finns till för alla åldersgrupper"

Malax-Korsnäs medborgarinstitut ordnar kurser i allt mellan himmel och jord. Parkour, cirkus och teaterspex är några av höstens nyheter.

Nyhetsbild
Inrikes

Inte bara roderfyllerister – sjöbevakare räddar liv men möter också död

Bristen på gränsbevakare har lett till en ökad satsning på utbildning. I år ska 240 personer utbildas till gränsbevakare, vilket är fyra gånger så mycket som i fjol. Många av gränsbevakarna vidareutbildar sig till sjöbevakare och jobbar på sjöbevakningsstationer runtom i landet.

Mest läst senaste veckan